En konstig känsla!

För ett tag sedan satt jag ensam i mitt rum och fick en känsla Just nu tänker mitt ex på mig. Men jag tänkte inte mer på det. Men sen började många drömmar komma till mig och jag drömde om honom HELA tiden och det var varje dag och nästan samma dröm alltid.Efter nån månad hörde han av sig vi träffades sen hände något som gjorde att han ändra sig o vi slutade prata igen. Men nu i fredags låg jag i min säng och skulle sova så fick jag känslan att mitt ex tog upp sin mobil och skulle skriva ett sms till mig, jag kände hur han tvekade men la ner mobilen igen. Är detta inbillning? Om inte varför känner jag hur han tänker? Och varför tvekade han? Kram Josefine

Hej Josefine! Du känner av honom då ni har ett speciellt band mellan er. Hans tvekan har med honom att göra och inte på er. Känns som om han har en del att jobba med när det gäller sig själv. Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *