En liten flicka

Jag och min dotter var ute och rastade hundarna som vi vanligen gör varje dag, men denna gång hände något konstigt. Vägen vi gick på är en cykelbana och den har infarter till varje gata. Längre ner på cykelbanan fick jag syn på en liten flicka som tycktes leta efter något, hon stannade och tittade in vid varje infart men tvekade att gå in längre på dem. Jag fick en olustig känsla av att något inte stämde med hela sitationen och för att inte skrämma min dotter sa jag inget utan började bara öka farten lite så att vi skulle hinna in på gatan innan flickan kom. När vi svängt av började mina hundar att bete sig udda då de hela tiden ville vända sig om. De började gnälla och min dotter skulle precis vända sig om för att se vad de var de gnällde mot då jag i ögonvrån såg flickan 2 meter bakom oss. Hon var klädd i t-shirt och kjol och håret var ljust. Jag sa åt min dotter att nu springer vi. Jag vände mig om ca 10 sekunder efter det att vi börjat springa och flickan var borta. Väl hemma frågade jag min dotter om hon såg flickan bakom oss men svaret blev – vilken flicka mamma?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *