En man för mig?

Hej på er, hoppas ni mår bra! Jag har skrivit förr och har alltid fått så fina svar på mina frågor. Denna gång har jag lite svårt att formulera vad min fråga gäller, jag känner mig bara så oerhört förvirrad och ju mer jag tänker desto mer förvirrad blir jag – skulle mest behöva nån form av "puff" tror jag, i rätt riktning sas. Det handlar om känslor-vilket ju ingen kan säga vilka som är rätt eller fel -men – jag träffade en man för ca 5 månader sedan och jag föll hals över huvud för honom. Vi har nu gjort slut men jag känner fortfarande som om detta faktiskt är mannen för mig, fast inte riktigt ännu…Han går igenom stor penga-stress f.n och är väldigt stängd för kommunikation och jag trodde att om jag backar ur och lämnar honom till att gå igenom detta så kanske han kommer till mig när han är redo, ingen aning om jag har rätt. Går det för er att ge mig nån "riktning" i vad jag känner? Kanske har jag fel, kanske är det bara jag som plågar mig själv genom att inte släppa taget? Kan ni få nån vibb av oss som par (eller inte) i framtiden? Jag har aldrig tidigare velat ha barn men med denna man känner jag helt plötsligt att jag skulle kunna vilja ha det, mkt stort för mig… Han är 45 år, holländare och vi bor båda på Kreta. Många varma hälsningar från Nicole

Hej Nicole! Det finns en framtid för er men jag ser att det kan dröja lite till. Tänk på att framtiden är rörlig och det som finns där framme kan ändras hundra gånger om. Låt honom vara ifred ett tag till, låt honom reda upp sina affärer innan du tar mer kontakt med honom på det känslomässiga hållet. Låt honom veta att du är hans vän men för din egen skull sätt upp en gräns för hur länge du ska vänta på honom. Han kommer till dig men det kan ta tid men jag ser inget "slut" på ert förhållande. Evy Tack för dina fina ord! Ska hälsa det till de andra!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *