En till fråga…

Tack så jättemycket för det snabba svaret om min pappa! Känns verkligen bra. Det var precis som jag trodde (: men nu har jag en till fråga… Kommer få dille på detta och skicka in hur mycket som helst säkert… Men i alla fall. jag har gillat en kille i min klass HUR länge som helst, i ungefär två år. han gillade mig förut också, men då han inte trodde att jag gillade honom så gav han upp och satsade på en annan i min klass som han blev tillsammans med. Det tog slut efter ett tag. men sen så har han varit väldigt "på" mig, och han beter sig verkligen som att han gillar mig, men jag vet inte. Han kanske bara är osäker? Ena dagen beter han sig som att han verkligen vill, han sätter sig bredvid mig ofta, frågar saker och skämtar med mig.. Och nästa dag så ignorerar han mig helt. min fråga är: Har han känslor för mig? Har han haft känslor för mig? Om inte, kommer han få det? Kommer det bli något mellan oss? Jag längtar SÅ efter kärlek, och skulle verkligen gjort vad som helst för denna killen. Nästan. Eller ja… Jag menar, denna killen har sårat mig så mycket. Jag längtar efter någon som bryr sig om mig på riktigt, som verkligen vill ha mig. Kommer jag få någon kille inom en snar framtid? Ser du nån kille i min framtid? jag kommer väl inte vara ensam föralltid… Tack och kram! 😀

Hej! Killen i den första delen är osäker på hur han ska hantera situationen och därför beter han sig konstigt. Men visst tycker han om dig! Du kommer att finna din kärlek men du kommer att ha ett par förhållanden innan dess både kortvarigt och lite längre men du får se det som erfarenheter som du behöver längre fram i livet. Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *