en undrande mamma

Hej jag är en mamma på 39 år som har en son på 19 år och en dotter på 14.Nu undra jag en sak min son vad på arbetsintvejuv och det värka vara lovande men dom skulle höra av sig. Men nu undra jag om du kan se om min son får det jobbet och det skulle vara bra för han. Jag undra om du kan se om det kommer gå bra för min dotter med skolan och om du kan se vad hon kommer att utbilda sig till om ca 1och ett halvt år för då ska hon gå på gymnasiet. Hon vill bli något innom musik och teater kommer hon in på den linjen tro du eller söker hon annat. Hon är 14år och en tjej som alltid siger vad hon tycket och så. tack för svar kram j

Hej J! Jag vet inte vad din son sökt för jobb men jag får fram bilar eller bygg som ett framtidsyrke. Det känns som om dottern kommer att söka och komma in på en musik/teaterlinje och en framtid som dramapedagog känns rätt för henne. Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *