Ensam – Fråga besvarad 2015-06-03

Är han ensam eller har han träffat en ny kärlek? Tack!

 

Fråga besvarad 2015-06-03

 

Hej!
Vet ej.

 

 

Till frågespaltens läsare :
Om du som person skickar in en fråga till frågespalten på spökwebben och vill ha ett seriöst personligt svar på din insända fråga , så är chansen att du ska få svar betydligt större om du är seriös med din fråga och att du gärna skriver mer personligt om vad det är som bekymrar dig, på samma sätt som du skulle tilltalat en person du möter i verkliga livet.

Jag vill klargöra för alla som läser detta att frågespalten i spökwebben handlar INTE om att jag på något sätt försöker att tävla med andra medium eller mediala och jag har absolut inget intresse av att försöka “bevisa” om jag är medial eller inte och jag lägger heller inte någon tid på gissningslekar.
Det finns i dag 1347 insända mejl till spökwebben och den enda orsaken till att jag valde just detta mejl av alla dem är för att visa att jag läser alla frågor som kommer in till spökwebbens frågespalt men…

Frågor som jag uppfattar väldigt oseriösa ,extremt korta frågor som är helt utan namn eller innehåll –

eller frågor som bara är in skickade för att “testa mig”

Alla denna typ av frågor kommer jag framöver att öppna och markera som läst och inte lägga någon tid på dem igen.
Vill man ha ett personligt seriöst bemötande av mig och oss på spökwebben så får du  som skriver till oss på spökwebben  eller till mig på frågespalten:

  – skriva lite mer och våga vara dig själv med dina frågor även om du vill vara anonym med ett påhittat namn.

Ju ärligare du är när du skriver till mig och skickar in din fråga

ju ärligare kommer dina energier att vara och

ju ärliga svar kommer du att få.

Kanske något att tänka på.

Sköt om er!

 

 

 

 

☆ ¸.•°* ˜★ EeWeeM ☆ ¸.•°* ˜★ 
Copyright EeWeeM Paranormal Andlig Rådgivare Spökwebben & Spökwebben c/o Admin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *