Enträget irriterande ex

Min fråga är den att: Jag sällskapade me en f.d. sprutnarkoman sommaren 2006 och han har med jämna mellanrum hört av sig med en massa äckliga meddelanden om vad han skulle vilja göra med mig och synd att jag är förlovad. Han suger energi av mig och jag vet inte vad hans nästa steg är. Och är livrädd vad hans skall göra. Han hade sagt åt mig att han ska göra allt för att förstöra för mig o min nuvarande. Jag älskar min fästman mer än ord kan beskriva och är livrädd va exet skall hitta på till nästa! Varför hör han av sig och har jag träffat honom i nått tidigare liv med tanke på hur det är och ilskan och hatet jag känner? Hur blir jag av med honom helt, måste jag byta telefonnummer? Mycket tacksam för svar! Kramar på er!!! <3

Hej! Er kärlek är stark och det vet ditt ex. Han testar hur långt han kan gå och du bör polisanmäla honom då det är kränkande det han sysslar med! Ta hjälp av polisen vad gäller ditt ex! Evy

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *