fel plats fel tid, fel, fel..

Hej Kristian… Kanske en fel fråga men sänder den i alla fall till dig/er. Alla tycks att alltid ha någon både här på jorden och någon från den andra sidan… men inte jag, utan jag har alltid varit en outsider och någon som alltid varit utstött och gjort allt fel i livet. Är i alla fall nyfiken på om någon ser mig, bryr sig? eller om jag är totalt misslyckad? allt har alltid känts fel tid fel plats. Tack på förhand

Hej Karin! Jag vet att du riktade frågan till Kristian men hoppas det går bra att jag svarar.Annars får jag skicka frågan direkt till honom. Jag blev berörd av det du skrev.Min fråga är snarare vem har gett sig rätten att trycka ner dig så.Trampa på dig så eller ge dig känslan att du inte har något värde? Må hända att du är en extraorinär person men det finns alltid ett syfte med att du lever här och nu även om du upplever att du är helt felplacerad i tid och rum. Har du funderat över om det är just detta som du ska kämpa mot i detta liv.Du har har mer motgångar än andra,du måste alltid kämpa mer än andra för att få överhuvudtaget något av det du vill ha.Det kan jag se. Men jag kan också se att du har en sjuhelsikes kraft som orkar driva allt vidare i det omöjliga!Fast du står med "skit upp i halsen" symboliskt talat så går du vidare.Jag vill snarare påstå är att du är sälsynt stark!Modig! Du har liksom alla andra guider som är med dig men du har svårt att känna av dem då du mer känner av alla motgångar och ser motgångarna mer än möjligheterna av motgångarna.Kan du se alla motgångar som erfarenheter?Inser du hur stark du är?eller vilken kapacitet du har?Din styrka ligger just i din outsider/utanförskap hur konstigt det än låter.Du kan driva saker åt vilket håll du vill när du inser att du faktiskt kan det.Fundera på detta ett tag och hör av dig igen! Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *