Finns det någon/något i vårat hus

Hej, jag bor i ett hus med mina barn, ibland känns det som om någon iakktar oss, sitter med oss, hörs olika ljud utan förklaring även olika lukter kan kännas av ibland. Idag gick till och med min bils ac igång fastän bilen var avstängd och nyckeln uttagen.. Min dotter som är 8år upplever ochså att det finns någon här hemma och ute på gården och hon har vaknat mitt inatten och sett olika slags ljusbollar förklarade hon. För ett år sedan köpte jag kristallstavar och placerade ut i husets alla hörn, och då kändes det helt plötsligt lugnt igen, men nu börjar det smygande kommit tillbaka i huset. Vad/ vem kan det vara? Tacksam för svar hälsningar Lena

Hej Lena! Känns som om det är tidigare ägare som finns kvar i huset. Du behöver rena dina kristaller då de har sugit åt sig energi och är "fulla".Lägg dm i saltvatten över natten och när du tar upp dem ska du andas på dem och få in din energi i dem. Lycka till! Evy

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *