finns det något där?

Hej, idag fick jag reda på att jag har fått tillgång till en lägenhet i stadshotellet i sölvesborg. Hotellet byggdes 1910 och halva bygnaden byggdes om år 03/04 till lägenheter. Nu säger både mina föräldrar och mina vänner att det spökar där, tydligen ska något ha hänt i danssalarna och det pratas om en "vit dam" på vinden. Jag har tidigare känt av "andra sidan" så jag är orolig att jag kommer lida utav detta. Det sägs att alla hotell har sina spöken, men kan du berätta vad som finns på stadshotellet i sölvesborg? MVH Emelie

Hej Emelie! Kul att du är så nära mina trakter!! Jag vet vilket ställe du menar men jag har inte hört något om spöken där. Det som kan behövas är en rening i din lägenhet och det kan du göra när du flyttar dit. Tror inte du kommer att må dåligt där och när du flyttat dit får du gärna höra av dig igen då det är lättare att ev se något. Varför inte bjuda dit skaparna av Spökwebben för lite forskning? De bor inte långt från dig! Jag ska försöka snoka lite men kan inte lova att jag hittar något! Ps. Jag bor i Bromölla.Ds

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *