Finns det något i vårat hus?

Hej jag skrev till dig för ett tag sen jag undrade vem som öppnade glaset på våran klocka den har gott i arv det är rätt länge sen den öppnade sig och det har bara hänt två gånger sedan undrade jag vem som ringde på våran dörr det har bara hänt några gånger jag får en känsla av att det är någon från den andra sidan. Bägge mina föräldrar har varit borta ett tag. Jag undrar om dom tycker att vi gjorde rätt med deras hus jag undrar om dom har det bra på den andra sidan .Hoppas på svar snart för jag tänker på det här mycket.

Hej Maggan! Angående klockan så är det en tidigare ägare av klockan som öppnat glaset för att kolla urtavlan och visarna.Det är en ande som visar sig som en äldre herre med grått hår och grått skägg.Eftersom han nu inte är närvarande med sin energi hemma hos er är det svårt att få information. Jag får däremot känslan att han är någons far eller farfar.Tyvärr kan jag inte vara tydlig där. Vad gäller den som ringt på dörren är det en ande som visar sig som en ung flicka.Hon vill släppa in katten(som är med henne).Hennes energier är dock kvar hos er och jag får känslan av att hon bott där tidigare. Hon har inte varit på andra sidan och vänt.Hon brukar stå vid ett fönster i ett rum jag uppfattar som tidigare varit kök/tvättutrymme?. Hon brukar även stå i hallen vid ytterdörren.Hennes energier borde ni känna av. Hennes energier kan ge problem med electriciteten och bidra till störningar med lampor,tv,radio osv. Hon känns dock "ofarlig" och borde inte vara några problem att bli av med genom att helt enkelt be" Heliga Ljusänglar tillsammans med hennes släkt visa henne vägen till andra sidan". Din mor och far känns väldigt "levande" och "välmående" "strålande" vilket betyder att de är i sin bästa renaste andeform på andra sidan. De förbereder sig båda för att återfödas.Båda är tillsammans och ger inget klart svar på dina frågor utan säjer såhär:"Vilka val du än gjort har det skett i bästa välmening och vi vet att du älskar oss.Huset för oss betyder ingenting längre då vi är uppfyllda av kärlekens hus". Jag kan uppfatta att de befinner sig i ett tillstånd då de "börjar glömma" det mänskliga lidandet och är så uppfyllda av kärlek att värdsliga och matriella saker har tappat sitt värde för dem. Med andra ord behöver du inte oroa dig.Jag hoppas du fick någorlunda svar även om jag kan känna att det blev problem med tydligheten. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *