Finns min pappa hos mig när jag är lessen?

Min pappa dog år 94 jag undrar om han finns hos mig när jag är ledsen???

Hej Veronica! Alla andar som kommit över till andra sidan brukar gärna ibland besöka sina nära och kära som lever kvar på jorden. De brukar besöka oss i våra drömmar,tankar och ibland kan man känna av dess närvaro med en doft som man känner igen. De kan också göra besök när de försår att någon i familjen är ledssen eller har det jobbigt eller känner sig ensam. Så även din pappa.Han kanske inte har möjlighet att alltid vara vid din sida eftersom han har ett annat slags "liv"på andra sidan men visst kan han finnas vid din sida de gånger du verkligen behöver stöda av någon. Även gånger du är glad och något positivt har hänt,sånt uppmärksammar de också. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.