Fins det en andlig närvaro i mitt hus?

Hej! Först vill jag säga att ni har ett mycket intressant forum här! 1. Min fundering är vem eller vilka som bor i mitt hus (förutom vi i familjen då : ) Vi flyttade in i för 4 år sedan (huset är ifrån 1920 tal)? 2. och varför jag plötsligt börjat skriva så mycket. Det flyter på som rinnande vatten när jag skriver och de böcker jag skrivit har handlat om livet efter döden, fast i en fantasyversion. Alltså efter döden kommer vi in i en parallell värld där våra känslor och fantasi styr, och så har vi himmelriket. Jag vet inte om jag skå gå in på allt som händer här i huset just nu. Jag kan ta ett exempel som skedde för två veckor sedan. Jag satt vid datorn med hörlurarna på (det var kväll). Plötsligt kom det in en mörk skugga i rummet. Jag reagerade och tittade ut och undrade varför det blev mörkt. Jag tänkte att jag bara inbillade mig. Nästa sekund skakar stolen till och jag tar av mig hörlurarna, då hör jag att det ringer. När jag svarar är det min mamma. Samtidigt känner jag att håret uppe på huvudetreser sig (statiskt) sedan försvinner det. Jag fick ytterligare en aha-upplevelse. Mvh/Frida

Hej Frida! Kul at du hittat till spökwebben och finner våra sidor intressanta!Det blir vi alltid lika glada att höra! Faktum är att din inspiration hänger ihop med den energi av en ande som ni har i huset. Det är en man som visar sig i 45-50 års åldern med halvlångt mellangrått hår,lugg och en form av pipskägg. Han har även glasögon som hänger på nästippen. Han var bla ngn slags "illustratör" och författare när han levde och skrev mest poesi,dikter mm, men vad jag förstå var det inget som direkt gavs ut eller iallfall blev känt för omvärlden. Jag uppfattar att han avled hastigt pga att något skedde i bröstkorgen (då han tar sig för bröstkorget). Jag får ett namn jag är lite osäker på då han är rätt otydlig i sitt tal.Andre,Andrew,Adrian….? Jag får ingen info. när han dog, men förstår det som att han bott i huset och att det kan ha varit som inneboende hos en annan familj. Känner ni husets historia?Detta är kanske något du kan söka info om. Hursomhelst så påverkar han med sin energi och sitt intresse för "skrivandets konst", så även du blir "laddad" och fått detta intresse att vakna till liv. Det kan även vara så att du får en viss inspiration till dina handlingar av honom.Jag uppfattar honom inte som obehaglig spå något sätt om än lite "exentrisk" och lite "ensamvarg",även om han föralldel uppskattade ett gott skratt i glatt sälskap då och då framför en brasa. Hoppas detta gav dig lite svar på dina funderingar! Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *