FLICKAN FRÅN HUSET

jag har en väldigt nära vän som har blivit efterfölj av en flicka, flickan har svart hår och ett vitt nattlinne(ganska klassiskt känner jag) men iaf, i början så hörde han bara konstiga ljud, men det blev bara värre ovh värre, han kunde vakna av att hela hans säng skakade,att hon stod i ena hörnet av rummet och bara stirrade på honom, och när hon försökte prata så lät det som att man drog en gaffel mot en tallrik(gnisslande) han följde med mig hem efter skolan en dag och vi båda såg att hon gick förbi utanför fönstret sedan ringde ja upp min mamma för att fråga vart min laddare till mobilen var och jag hörde detta "gnisslande" ljud i telefonen och stelnade till, sekunden efter skriker min vän "där är hon" och pekar ut mot altanen,det har hänt så mycket så jag inte orkar skriva allt, men nu är det så att min pojkvän och hans tre kompisar besökte ett övergivet hus i svärtinge utanför norrköping, sen dess har dom sett en flicka med exakt samma förklaring på utseende och då ringde ja upp min vän och frågade om han med hade vart de, o mycket riktigt det hade han ! nu kan min killes kompisar se henne också, en gång såg en av dom hennes skkuggor överallt och hon skrattade åt honom, så som jag har märkt gillar hon att jävlas och det blir hela tiden värre…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *