Flickan kan hon ha kopplingar till tidigare lvi?

Jag berättade om den lilla flickan som är i min pappas hus efter du sa att hennes namn kan vara elenore så slog det mig att jag har hört någon ropa det namnet i mitt huvud jag har ofta haft minnes bilder från när ett par springer på en äng jag ser ett hus och sedan en klippa och där kopplar jag in namnet Elonore kan den tjejen i min pappas hus ha någon koppling till mig i mitt tidigare liv .. Efter som hon gråter efter sin mamma.? och det är bra jag som ser henne.?

Hej Charlotte! Nej jag kan inte finna någon koppling till tidigare liv där du hör ihop med dem.De verkar snarare vara bunda till platsens hitoria. Däremot kan de vara dragna till dig pga du i dina energier liknar deras mor.De känner igen ngt i dig.Och att du sedan känner av dem är för att du själv är motaglig för deras energier. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *