Flickan vid dörren!

Hej! Jag är en tjej på 11 år och för inte så länge sedan när jag tänkte sova låg jag och läste en stund. Efter ett tag släckte jag lampan. Jag somnade och började drömma jätte konstiga och läskiga drömmar. Jag vaknade mitt i natten. Jag var väldigt törstig. Jag tittade bort till min storebrors rum (Min dörr var öppen) Jag såg nått vitt lite genomskinligt stå borta vid hans dörr! Det såg ut som en flicka. Jag blev jätte rädd och drog täcket över huvudet. Efter ett tag tittade jag dit igen och då var skuggan borta! En annan gång när jag var hemma själv satt jag vid datorn hörde jag hur det knackade på dörren. Jag gick dit och öppnade. Men ingen var där! Jag brydde mig inte så mer och satte mig vid datorn igen. Men sen knackade det på fönstret i köket. Jag gick dit men ingenting var ju såklart där. Men då såg jag, borta vid vedbon en flicka som stod där. Hon var alldeles ljus och hon såg ledsen ut. Jag blev så rädd att jag sprang upp till mitt rum och stannade där tills mamma och pappa kom hem!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *