Första natten efter inflyttande

Hej…för ett år sen flyttade jag och min nuvarande sambo i hopp. första natten som vi delade som sambor. Vi gick och la oss c:a kl 00:00 ungefär kl .1:30 vaknade jag med ett ryck jag hörde någon säga mitt namn å jag tänkte om de var min sambo men de var de inte…hon sov så sött så jag satt mig upp på sängkanten å funderade på vad som kunde ha sakt mit namn? när jag helt plötsligt känner någon sätta sig bredvid mig jag blir stel av skäck men försöker koppla bort de iallfall…Så jag lägger mig ner i sängen igen å försöker somna om när jag känner ett kraftigt tag runt min vrist som vill slita ur mig ur sängen jag blir livrädd men samtidigt så skriker jag vad fan vill du? men får inge svar. veckan efter så åker vi till kyrkogården för att sätta ett ljus på min sambos pappas grav efter de så har jag inte kännt något mer. Till min förvåning så talade min sambo om att hon hade varit singel i närmare 12 år med sin dotter vid sida.å jag tror i dag att de var hennes paappa som ville skydda sin dotter. vem vet?… inte jag men de är de jag tror iallfall som tur är så är de ganska lugnt nu vi brukar bara se en skugga som rör sig i mellan åt men som inte gör oss nått illa.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *