forts.rysningar m.m

Hej ! Jag har skrivit tidigare om rysningarna jag haft och fått till och ifrån.Nu när du skrivit vad det beror på känner jag mig tryggare.Men sen några veckor tillbaka har jag märkt att det har börjat vibrerar från mina fötter och ibland kommer en värme som sprider sig i fötterna.Det är inte så farligt men det vibrerande som börjar i fötter och går upp i benen vad är det man riktigt känner hur det vibrerar.Och på vissa platser jag befinner mig på kan jag få värk ilande värk i benen .Medans å vissa kan jag känna mig så lätt inbillar jag mig eller vad beror det på?Tack så mycket för en bra sida!Mvh Maria

Hej Maria! Vibrerandet i benen känns inte som inbillning men det är signaler på att någon sort aktivitet, andars närvaro mm. Du kan lära dig att tyda signalerna i dina ben och på detta sätt hjälpa den som finns där. Det är endast du som kan tyda vibrationerna och det kommer du att bli duktig på bara du låter dig hållas! Tack för dina ord! Evy

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *