Fortsättning, stulen dator?

Fråga För ett par månader sedan kom jag hem och fann att min dator inte längre fanns hemma. Inget synligt inbrott. Den som befann sig hemma under tiden då datorn försvann nekar. Nu undar jag vem som har tagit den? Har även en fråga angående huset. Både jag och min mamma får känslan av att vi inte får vitsas nere i vår källare. När vi ändå går ned så känns det som att vi blir iväg puttade. Även andra saker är kusliga. Jag har känt att jag har blivit dragen i håret ett par gånger och ibland känns det även som att någon blåser på mig. Tack för svar. Mvh Linda >> Svar på frågan Hej Linda! Kan du skicka lite mer info om huset och källaren. Känns som någon anser ni gör intrång i källaren. När är huset byggt? Är ni de första som bott där? Osv osv… Svar från Linda Huset byggdes 1946 och det var en äldre man som bodde i huset innan oss. Lite som att vi gör intrång i källaren skulle jag beskriva det. När vi ska gå upp ur källaren känns det lixom som att vi blir uppjagade/uppputtade där ifrån. Det är ingen plats man vill vitsas på under en längre tid, utan man gör det man ska där nere sen skyndar man sig upp. Tacksam för svar 🙂

Hej! Det är mannen från förr som är där nere men han ser ganska ung ut. Han har troligtvis gömt något där nere något som ingen får se. Han Pendlar i ålder när han är där nere och det är kanske därför jag ser honom som relativt ung och äldre.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *