>>frågan igen!

Hej skickar frågorna igen eftersom du inte kom ihåg 🙂 >>Någon vid min sida?? Datum: 2010-05-24 Från: Oskar Fråga Hej! Tack för svaret på min förra fråga! 🙂 Finns det någon vid min sida? Jag ser att andra har frågat så jag tänkte att det kunde vara intressant att veta. Sen undrar jag om jag har känt min bästa kompis i något tidigare liv eller om vi känner varandra på andra sidan? Vi är verkligen otroligt lika i vårat sätt att tänka och i våra åsikter. 🙂 >> Svar på frågan Hej! Du har många vid din sida som är från den andra sidan. De vakar över dig och det är främst en medelålders kvinna som jag ser. Lite över 170 tror jag, mörkbrunt hår, blå ögon, mild. Mörkblå klänning med vita små blommer eller prickar känns som 1920-30 tal. Ni har funnits vid varandras sida på andra sidan innan ni kom till denna tid och värld känns som om ni skrev era böcker samtidigt. >>forts på Datum: 2010-05-27 Från: Oskar Fråga Hej! Det du fick fram var väldigt intressant då jag innan jag skickade frågan hade en känsla av att min mamma från mitt tidigare liv i England var vid min sida och det verkar ju stämma in på beskrivningen!:) Nu när du fått kontakt, har hon något att säga till mig?? Skulle verkligen vilja veta!! Något som jag borde tänka på eller vad som kommer att hända i framtiden? Tack på förhand!! >> Svar på frågan Hej! Du får skriva din ursprungliga fråga igen då det gör det lättare för mig att hitta rätt kontakt! Jag får många frågor och det är svårt att minnas alla, ledsen!

Hej! Hon vill inget speciellt bara vara där du är. Du är din egen lyckas smed vad gäller din egen framtid. Var rättvis och du blir rättvist bemött.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *