glassplitter i samtalsrummet

Hej, jag jobbar på en avdelning med svårt sjuka patienter. Det förekommer en del övernaturliga aktiviteter där, som visar på att det finns något bortom denna värld. Men häromkvällen hände något som skrämde mig lite. Precis när jag hade klivit utanför avdelningens dörr, hörde jag en massa oljud bakom mig. När jag kom tillbaka från rasten stod min kollega o sopade ihop stora glasskärvor från ett tomt samtalsrum. Kollegan sa att precis efter jag gått, föll glassskivan i golvet av sig självt. Både hon och resten av personalen satt i fikarummet brevid när detta hände. Jag gick in och inspekterade rummet lite. Alla fönster var stängda. Alltså kan det inte berott på något korsdrag. Glassskivan hade stått lutad mot väggen på en hylla sedan några dagar. Detta rum används av läkare och sjuksköterskor när de talar med anhöriga till en sjuk inneliggande patient. Har du en aning om vad andevärlden ville säga? Det var ju ingen tvekan om att det kändes som att någon ville ha uppmärksamhet. Men jag undrar om det var till mig personligen? varför isåfall?

Hej! Platsen du jobbar på är en hemvist för många äldre patienter men vad har det varit innan? Kan du skriva till min mail med lite mer info om stället och har du foto vore det kanon!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *