gravidmagar och bebisar…

Hej Jag har skrivit här förut. Men nu har det kommit upp något som gör att jag bara måste fråga om du kan ana något för framtiden. Jag och min sambo har ett barn. Sambon vill inte skaffa fler barn har han sagt. Min längtan efter ett till barn är dock väldigt stark och jag kämpar mot alla jobbiga känslor som kommer upp när jag ser alla dessa vackra gravida kvinnor och dessa nyfödda som knyten..detta har pågått i ett års tid nu. Kommer vi tillsammans få ett syskon till vårt barn i framtiden? När på ett ungefär? Eller kommer jag bli tvungen och avbryta detta förhållande och söka mig en ny man som vill ha barn?

Hej! Detta är en svår fråga och den kan jag inte svara på då det är ditt slutliga beslut som gäller! Jag ser att du vill ha fler barn och att du får fundera på om du vill ge upp det förhållande du har eller om du vill gå vidare. Svåra frågor men jag förstår din tanke! Ge inte upp din tanke om ett barn till med din nuvarande även om det kan dröja ett år till. Du tar eget beslut och jag måste göra dig besviken genom att inte kunna ge dig rakt svar på din fråga.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *