HALLOJ SPÖKWEBBEN IGEN!!

Hej! Jo du sa för längesen att min guide (du sa nåt namn han hette) skulle vara med mig o balansera mig så att jag inte dras till den onda sidan förmycket…sedan sa du att han var nån ond men ändå inte ele nåt sånt… sedan upplevde jag inte något på ett tag ,men nu har det börjat igen lite smått…men varför?? vad ska han göra nu?? känner mig gladare…har fått ett nytt jobb mm…vad e hans uppgigt nu..?? vänliga hälsningar Jimmy… P.s kan bara ibland när jag har alkohål i kroppen att jag kan bli lite aggresiv…men har det nåt med det o göra???

Hej Jimmy! Denna frågeställning känner jag igen och har besvarat dvs om varför du känner av denna svartängel. Nej att du blir lite aggresiv med alkohol i kroppen har inget med andar eller denna svartängel att göra men däremot bidrar alkoholen till att du inte har samma kontroll/behärskning på ditt humör som när du är nykter och OM du har negativa energier kring dig just då kan dessa bidra till att du blir mer arg än vanligt(eftersom du släpper på skyddet och blir lite "våghalsigare" och det blir lättare för dessa att "komma åt dig". Förstår du vad jag menar? Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.