har det hänt något?

Hejsan , är medlem på spökwebben. Har det lite jobbigt med kärlekslivet just nu. Han har stora problem som får mig att må dåligt. Och han är på väg att flytta till samma stad som mig. Kommer det att bli så överhuvudtaget. Kan säga att han är min fästman med, och jag har magkänslan av att han bedragit mig. Mycket tecken betyder på det, även han har blivit konstig sen dess. Just nu känns det som om att allt kommer rasa för oss, men tänkte du kanske kan ge mig nån form av bekräftelse för mina misstankar och så.bild på mig finner du här som min användare, min fästman har långt stripigt hår och en lite uppåtnäsa. Lite samiskt utseende. Är väldigt tacksam för svar, så kanske jag får sova lite bättre på nätterna. värme och ljus från Wolfbith

Hej Wolfbitch! Det jag vill att du ska göra först och främst är att prata med din pojkvän och få de svar du söker. Ni måste hitta en gemensam väg om ni ska leva tillsammans och det kan bara ni göra inte jag! Prata med honom och försök reda ut dina egna känslor för honom. Hör av dig när du pratat med honom. Ljus och värme till dig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *