har jag besök ?

hej jag bor i en lägenhet där mitt område är trist och tyst. i mitt hus känner jag att jag och min familj inte är ensama utan någon är med oss . från när jag var liten hände de saker med mig som är oförklarliga konstiga . min bror berättade att en gång när jag var runt 3 år så sov jag och alla andra när dom hörde mig börja skrika och gråta alla vaknade och gick upp till mig när min mamma bar upp mig och såg en hand på min rygg altså jag menar ett märke . min mamma gick till duchen med mig och tvättade bort handens märke de gick bort , när jag blev äldre runt 6 till 7 år började jag se en massa saker att mina leksaker på natten rör på sig de såg t.om min syrra som var 12 och min bror som var 13 så de borde då inte vara inbillning eller ? alltid innan jag sov så drömde jag en dröm hela tiden samma att jag sover i min säng min säng faller ner till grannen och då ser jag en stor man med svarta kläder väldig läskig skratta högt och då rycker jag till och vaknar och den drömmen sitter fast i huvudet från när jag var lite är de någon som besöker oss ? vem är de ? är han elak ? vill han något ? tacksam för svar 🙂

Hej! Den man du ser har någon betydelse för dig från tidigare liv och vad jag kan se har han haft stort inflytande på dig. Han kan mycket väl ha varit din far eller farbror i ett tidigare liv och det livet var inte lätt vad jag kan se. Du fick jobba mycket och du fick stryk när du inte gjorde det rätta. Han har inte lämnat dig då han känner att han har makten över dig fortfarande. Rena dig själv och ditt hem så bör han gå vidare.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *