Har jag någon med mig?

Hej! Jag har under de senaste åren sett och hört saker i intervaller. När jag levde tillsammans med min föredetta såg och hörde jag saker väldigt ofta. Allt från smällar, saker som flyttat/rört på sig, till lampor som tänds etc. Sedan har det varit relativt lugnt, men nu har det återigen börjat hända saker lite smått. Naturligtvis funderar jag på om allt bara är inbillning, men många saker kan jag inte förklara så jag tror att jag och min nuvarande man har besök av någon eller några. Det jag undrar är vem/vilka som håller på och varför? Är det någon som vill väl? Undrar också om jag har någon guide med mig och vem/vilka det kan vara? Tack på förhand, hoppas på svar snart!

Hej! Det känns som om detta med bullret osv har med dig att göra och det kan vara när du mår dåligt eller när du är arg.. det är en kvinna omkring dig och hon har ett ganska hett temperament! Du har henne runt dig och hon är din guide men när det inte går som du vill då hörs det på henne genom buller och annat oväsen. Hon beter sig lite som en poltergeist men hon är ingen sådan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *