Hör konstiga ljud

Jag vet inte var jag ska börja överhuvud taget i min historia men en del saker har hänt i min lägenhet. En dag hade jag och min bästis planerat och umgås, hon kom till mig och vi bestämde oss för att laga mat koka nudlar och göra en kycklingwok. Kycklingwoken var klar och vi hade lagt locket mot grytskaftet. Helt plötsligt så faller detta grytlocket ner till golvet 2 gånger… Nu till de andra gångerna då jag varit själv. Det var en dag jag låg i sängen skulle sova och helt plötsligt hör jag min stol/pall i hallen flyttas (vet hur ljudet låter när man ställer sig på den osv) någon sekund efter jag hört detta så hör jag ett dunk i soffan. Det där dunket i soffan har kommit en gång till men det mest konstiga är att jag har precis börjat som hudvårdskonsult och hade skrivit ner 2 stycken kunder på ett blad. En dag när jag kollar på detta bladet ser jag en text "priso rense" i en skrivstil. Jag tittar på det varje dag och vet inte när det kom eller något.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *