Hur blir jag mer

Hej, Har i hela mitt liv haft förnimmelser av "den andra sidan" i form av både hörselhallucinationer, syner och ibland väldigt starka, obehagliga, känslor när jag hållit i vissa ting eller besökt vissa platser (bl.a. en kniv som jag i efterhand fick veta varit fällande bevis i en mordutredning samt en källare i ett hus där mannen brukade låsa in sin fru). Alla de här förnimmelserna och känslorna sker spontant och är nog så skrämmande och obehagliga, eftersom jag är en i grunden lugn och sansad person. Samtidigt facshineras jag av att få uppleva saker som de flesta andra inte har en aning om. Jag undrar om det finns något sätt att "öva upp" den här förmågan för att bättre kunna hantera det?

Hej! Visst finns det sätt att öva upp sig på och jag rekommenderar att du söker mediala utbildningar där du bor eller i din närhet! Där kan du lära dig stänga av och sätta på dina sensorer vid behov ovh du lär dig hur du ska hantera den info du får. Lycka till och hör gärna av dig och tala om hur allt går! Marijona

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *