Hur får jag kontakt med min vän?

Jag ser att ni stänger spalten ett tag nu. Då måste ja få med en fråga till En vän tog livet av sig för 2 år snart. Jag får ingen bra kontakt med henne men har hört av andra medium att hon söker. Vad vill hon ha hjälp med? vad vill hon meddela? Jag ber att hon ska tala med mej och berätta vad ja kan göra men får inge svar! Snälla jag vill verkligen hjälpa henne.Kram

Hej Elin! Jag kan faktiskt inte uppfatta att hon "söker". Din vän är omhändertagen av Ljusänglar och befinner sig på en plats jag brukar kalla "vila" dvs en plats där människor som mått dåligt eller inte riktig vill acceptera sin död brukar få vara som ande. De får vila,läkas och omslutas av kärlek för att läkas i själen och för att förstå varför saker gick som det gick,blev som det blev eller varför någon gjort som de gjort osv. Så länge hon är på denna plats kommer varken du eller något annat medium att kunna få kontakt med henne. Denna plats är en helig plats och bör respekteras av såväl medium som anhöriga. När tiden är mogen kommer hon att visa sig för dig och sända en fågel som budbärare. Du kommer "veta och känna" att det är din vän. Du behöver inte oroa dig mer för din vän som nu har fått all den kärleksfulla hjälp som behövs i och från andevärlden. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *