hur går det för mig

Jag ligger i skilsmässa ännu är den inte klar så att säga den har inte gått igenom men vi bor på var sitt håll så att säga. Han är skyldig mig pengar. men även saker som han inte gett mig ännu det har gått så långt så jag har fått gå vidare med saken till kronofogden och han bestrider nu detta trotts det finns papper på detta.En så kallad uppgörelse. Detta kommer då alltså att sluta med tingsrätten skulle vilja veta hur det kommer att gå där för min del? Bör jag skaffa en advokat nu med? HJÄLP mig vad skall jag göra och hur kommer detta att sluta?Bra eller dåligt?

Hej! Det är inte lätt att gå igenom en skilsmässa och när det blir såhär… Mitt råd till dig är att skaffa en advokat som du känner du kan lita på. Låt advokaten ta över ditt ärende och tillåt dig själv att släppa det och gå vidare. Du kommer inte långt om du tänker på detta. Ta en dag i taget och anlita en advokat så ska du se att det ordnar sig och du får det du har rätt till! Evy

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *