Hur gick det här till?

Hej igen! Jag har en fråga om en liten händelse hos oss. Jag har ett litet baby gym som det hänger mumintroll i. En dag när min kompis son lekt i gymmet försvann en av mumintrollen. Jag tänkte att han ev. fått den med hem. eller om den hamnat under soffan. Men då jag städat noga överallt har jag tänkt att den nog måste följt med min kompis hem. Så idag helt plötsligt låg den saknade mumintrollet i hallen. Hur sjutton kan det gått till? Nu har min vän nyligen varit här igen, kan det varit hon som smugglat hit den hehehe fast det verkar konstigt då den låg så synligt plötsligt på hall golvet? Kan det varit någon som visat mig ett tecken? Bless you!

Hej! Det är din lille tomte som busar med dig och han gör det inte för att vara elak mot dig han leker lite med dig bara! Evy Tack!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *