Hur gick det till?

Detta hände mig för bara några dagar sedan när jag var ensam hemma. Det låter inte så läskigt efteråt men tro mig, det var riktigt läskigt när det hände. Jag satt i soffan och tittade på TV. Ca två timmar tidigare hade jag värmt lunch i mikron. När maten var färdig lämnade jag luckan till mikron öppen, (vilket jag av någon konstig anledning alltid gör). Ialla fall, när jag två timmar senare sitter och tittar på TV går jag till toaletten. På vägen dit tittar jag in till köket och luckan till mikron är fortfarande öppen. När jag är inne på toa hör jag hur det låter som luckan smälls igen, och det låter verkligen högt, som att den går igen riktigt hårt. Jag blir såklart rädd men tänker att det var något utanför som trillade. När jag sedan går från toan kollar jag mot köket, då är luckan till mikron stängd. Jag försöker komma på en logisk förklaring men jag kan verkligen inte komma på någon. Inga fönster var öppna och hur kunde luckan stå öppen i över 2 timmar och helt plötsligt slängas igen? Det har ju aldrig hänt förut. Men jag gissar att jag aldrig kommer få svar på den frågan…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *