hur gick det

Hej idag va jag upp i tinget ang min dotter som jag hindrats umgänge med en längre tid nu. Dottern skall få träffa en förmedlare som där komemr att ge utvärdering om flcikan vill komma elelr inte komma till mig på umg hedanefter. Hur kommer detta utslaget att bli kommer jag få min dotetr till mig eller kommer hon säga nej jag vill inte träffa min mamma mera.? Kändes inte alls som om dommaren va omöjlig och han är den värsta dommaren vi har och han fick ju just jag idag men han va inte sån han varit tidigare skrikig och otrevlig han va faxtist trevlig idag så jag vill höra vad du tror hur detta slutar?

Hej! Se med ljus och tro på framtiden! Det är så svårt att sia om sådant här men jag ser inget negativt för er. Tro och be om hjälp och stöd. Hör gärna av dig så jag vet hur det går! Skickar ljus och värme till dig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *