Hur kan det vara så?

Hej! Jag och min familj flyttade till en herrgård (där det spökar för fullt) för tre och ett halvt år sedan! Alla ägare innan oss har haft jättemycket problem med belysningen på balkongen, även fast dom bytt glödlampor har dom inte fått igång den, men den dagen det blev klart att vi var ägare av denna herrgård så fungerade den utan att vi ens hade rört den. Hur kan det komma sig? Ville spökerna att vi skulle flytta dit? För det var ju konstigt att en annons om en herrgård kommer till vår hemstad som ligger 20 mil från självaste herrgården. Jag och min familj vill gärna veta varför det hände egentligen. // Alex

Hej! Jag kan uppfatta att det ÄR mycket aktivitet på gården som hör till huset och platsen. Det verkar uppenbarligen som dessa andar "väntat på er" och visat sitt missnöje genom de olika fenomenen andra innan er råkat ut för. Jag är ej helt klar över vad det beror på men förstår av det som blir sagt att någon i er familj har en "tidigare liv historia"/ samt"tidig släkthistoria" på denna plats och att ni nu ska "bära husets historia frammåt"/ "circeln ska slutas". Det är alltså meningen att ni ska bo där. På vilket sätt och varför och vad som ligger till grund för allt kan jag inte se,eller får jag inga svar på. Jag får bara sagt att "pusselbitarna kommer falla på plats såsmåningom och det kommer visa sig". Hursomhelst är de andar och väsen som finns där vänligt sinnade till er. Känner ni till eran tidigare släkthistoria om den har några bindningar till platsen/området?Kolla upp det! Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.