hur ska jag göra?

Hejsan! Jag skrev för ett tag sedan om att jag precis börjat gymnasiet och att jag tkr om en kille i min klass. Du skrev att jag skulle lita på mig själv vad det gäller denna kille och att han gillar mig 🙂 Han vet förresten om att jag gör det. Han sa att han inte känner så mycket som jag gör. Men jag vet inte hur jag ska ta det, bokstavligt eller? Vill veta lite hur det kommer att bli mellan oss. Kram!

Hej! Det är svårt att sia om kärlek i framtiden då framtiden rör sig hela tiden. Mitt råd till dig är att inte binda dig vid honom så länge han inte kan vara ärlig med sina känslor. När du tar ett steg från honom och inte visar samma intresse det är då han börjar visa sina känslor. Ta ett steg ifrån honom och låt han komma till dig. Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *