Huset i Mariefred

När jag o min familj var på visnig i ett hus i Mariefred, så följde guiden oss igenom tomten, sedan sa hon: ” Ni får titta igenom huset ifred” ” okej ” sa vi,så vi gick in,pappa gick till vardagsrummet,mamma gick till köket,brorsan gick till mamma. (han är mammagris)jag gick upp till övervåningen,när jag kom upp så får jag nästan damp när jag ser en kvinna i gammaldags kläder, och kolsvarta ögon som svävar fram mot mig o försvinner mitt framför näsan på mig,jag blev livrädd och sprang in i närmaste rum,jag kom in i badrummet,jag känner mig kokhet i hela huvudet så jag kollar i spegeln,men…det skulle jag inte ha gjort,för i spegeln ser jag en flicka som skriker o gråter,sedan hör jag brorsan,mamma o pappa skrika nerifrån,vi springer ut o berättar för guiden.Brorsan o mammas story: vi stog o tittade på kylskåpet och sedan flyger det en kastrull upp på spisen, pappas story: vardagsrummet var perfekt men mitt i allt tändes kaminen i en kraftig eldsvåga.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *