huset måste fråga

Hej jag måste bara fråga vad det är som händer vi har för en vecka sedan flyttat in i ett gammalt hus men nu har det börjat hända saker tex här om dagen låg vedyxan nere på huggkubben och jag vet att strax innan hade sambon slagit ner den i huggkubben var själv nere i pannrummet och såg yxan sitta fast då jag hämtade tvätten, sen första natten hade jag problem att sova kändes som mycket snurrade runt och namnet magnus dök upp, jag var yvungen att kliva upp en sväng när jag sen la mig igen var det lungt, jag har också fått nästan konstant huvudvärk sedan jag kom hit men det märkkligaste är endå i min sons rum igår vara han ledsen och hysterisk eftersom någon puttat eller knuffat honom i magen han är tre år, dagen innan var han jätteledesen för att någon höll i honom ingen av mina andra barn var hemma utan han var själv på sitt rum på övervåningen och lekte, lördagnatt hörde min sambo en duns på övervåningen gick upp och där satt min son jätteledsen på golvet någon hade knuffat han ur sängen (jag tror att han då ramlat ur sängen) obs det är kanter på hans säng, nu undrar jag vad som händer egentligen min son har tidigare råkat ut för "besökare" i våran förra lägenhet men vad är detta ? sakerna verkar hända när han är själv på övre våningen, idag tyckte jag höra min dotter i trappen och frågade vad hon gjorde fick inget svar vände mig om och ingen var där, hon var inte ens hemma. snälla vad händer

Hej! Skriv till min mail då du behöver hjälp med att få dem över till andra sidan. Skicka din fråga samtidigt så jag vet vad det gäller! Evy

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *