Izor fråga 2

Hej. Jag har skickat in en fråga som heter; Izor. Och du skrev att han mår bra och sådant, och jag brukar besöka den plats där han blev påkörd.. Finns han där han blev påkörd eller finns han i mitt hem? Eller kan han var vart som helst lixom? Jag och min familj har skaffat en ny hund (fast egentligen är det min stora systers hund, men alla får hålla på med henne…), och det känns som att jag sviker Izor nu när vi har en ny hund, sviker jag Izor? 🙁 Älskar honom verkligen! <3 PS. Mår han bra? DS. Tack i förhand! 🙂

Hej! I början var Izor på den plats han blev påkörd men det var innan han fick hjälp att komma över. Han besökte dig en hel del i början men nu har han funnit ro på andra sidan och kommer på besök till dig då och då. Han ser inte det som ett svek så tänk inte i de banorna! Han har det bra och han mår bra. Han vet att du älskar honom!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *