Jag och min syster.

Jag bor i ett hus ute i skogen, vi har byggt det själva och innan så var det bara en massa träd.(Bara för att säga att det inte var gammalt ^^,) I vilket fall som helst så har jag upplevt endel kusliga saker. Jag kommer ihåg en gång då jag precis hade kommit ut ur dushen och av någon konstig anledning hade satt skägg av shampoo på hakan(haha). Jag skulle självklart ta ett kort på skägget med min mobil men precis när jag ska ta kortet går en siluett förbi bakom mig. Den såg ut ungefär som en oljehög på gatan med Lila, gult och rött i sig. Den gick iallafall förbi och sen vart det inget mer med det. Jag blev skiträdd och gick ut ifrån det rummet. Jag känner alltid mig iaktagen när jag är där. Har ingen aning om varför. Sen var det en gång när jag hade jättehög musik på. Jag hade en sparbössa på en hylla som jag förvarade min sedlar i. Medans jag lyssnade på musiken så hörde jag först ett "pling" som att ett mynt ramlat ner. Detta hör jag tre gånger till efter det. När jag en annan dag kikar i sparbössan ligger det en 5 öring där i. Jag är ju bara 14 så jag har aldrig ägt en 5 öring. Man kan även höra tydliga fotsteg utanför mitt och min systers rum. Min mamma har bara vart med om en grej en gång. En hög small från skafferiet. Alltså är det bara jag och min syster som utsätts för dethär. (Temperatur ändringar, skuggor, ljud m.m) Nu skrev jag iförsig inte min systers upplevelser, men de liknar mina. Någon som har någon aning om vad det kan vara? Förlåt för rörig text.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *