Kan du?

Har du gåvan till å svara på en fråga ang. framtiden? Jag å min älskade make har provat få barn i 9 år nu, å efter 3 misslyckade försök så börjar det kännas hopplöst. Finns det barn i vår framtid? Blir jag gravid? Vet inte om du kan/vill svara på detta, men om du kan skulle det göra mig så glad. Tusen tack på förhand Maria

Hej Maria! Nej du har rätt. Sådana här frågor om framtiden brukar jag ha en regel i att vara väldigt sparsam och försiktig att svara på då jag anser att man som människa inte ska påverkas av varken medium eller siare för val man behöver välja själv inför framtiden. Din fråga är dock lite annorlunda och jag förstår att mitt svar är viktigt för dig. Men jag vill ändå påpeka att framtiden är ett oskrivet blad och en väg,eller möjlighet som nu kan verka vara en "sanning" här och nu,kan ändras med tiden beroende på vilka val man gör. Och med de orden i tankarna får jag följande sagt: "Ja,jag ser barn i framtiden, men först måste du välja andras barn för att kunna få egna." Jag uppfattar att ni kan behöva söka andra möjligheter för att kunna bilda familj. Det kan vara någon form av fosterbarn,adoption.En uppgift du tar på dig att vara mamma åt någon annans barn och ändå kunna älska detta barn som om det vore ditt eget. Därefter verkar det vara som din "låsning"(jag vet inte riktigt vilket ord jag ska använda)eller denna "spärr" som i kombination med fysiska störningar i ditt hormonsystem släpper. (kanske för att du lägger tanken på graviditet åt sidan) gör att du får foster att börja växa.Men detta kommer innebära vila och försiktighet för att denna graviditet ska bli fullgånget. Och med detta sagt vill jag återigen säja att du inte ska glömma att framtiden är oskriven och varken jag eller någon annan kan förutspå mirakel eller vägval du gör så din förutsättningar förändras,antingen till din fördel eller nackdel. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *