Kan en ande kroppsligt skada en människa?

Hej. Här kommer jag med ytterligare en fråga som rör andar/spöken. Såg på ett program "Hemsökta hus", att en ur tv teamet blev riven av en ande och undrar om det verkligen kan stämma att en ande kan skada en levande människa. Har aldrig tidigare hört att någon boksavligen blivit dödad ,men kan en ande kroppsligt skada en annan människa kan det väl vara möjlig att det finns en risk eller hur- man ska utrycka det. Mvh Ingo.

Hej Ingo! Det är en bra fråga du ställer. Jag har faktiskt aldrig (förutom ur mytologisk,bibliskt,legender osv historier)hört talas om att en människa blivit dödat av ett väsen eller en ande. Men. Eftersom jag själv upplevt hur kraftfulla vissa andar och väsen kan vara ,så har jag även personligen fått känna på deras förmåga att skada rent fysikt. Bara en gång i mitt liv har jag blivit stypt av ett väsen(ej vanlig ande)och klarade mig genom att skrika ut min bön om hjälp till specificerade Heliga Änglar i tankarna. Det var en fruktansvärd traumatiskt upplevelse, där jag trodde jag skulle dö och hade strypmärken,blåmärken i blått,svart,gult och lila runt halsen som även fotograferades och dokumenterades då jag sökte läkarvård efteråt. Denna händelse är dock inget jag tänker gå in på närmare eller berätta mer detaljerat om, utan jag vill bara poängtera att det går att bli fysiskt skadad. Det andra tillfället blev jag riven över halsen av ett väsen(ej vanlig ande)och hade rivmärken efter naglar/klor som påminde om efter ett djur. Båda tillfällen är dokumentarade och har setts av andra som närvarade. Jag har även fått blåmärken av att bli hårt puttad vid två olika tillfällen. Om jag alltså själv inte upplevt detta, skulle jag hävda att arga andar och andra negativa väsen endast kan skada psykiskt men jag har förstått att de även kan skada fysiskt, om än det är sällsynt eller extremfall. Då måste man verkligen befinna sig på helt fel ställa,ha ifrågasatt anden/väsenet eller korkat nog utmanat. Vilket man i och försig gör vid en utdrivning.Dvs ifrågasätter vad den gör där. Och jag kan villigt erkänna att jag har nog brustit på alla nämnda sätt innan jag "lärde mig var skåpet ska stå" och hur man INTE ska göra. Men jag har också förstått att väsen/andar enligt universiella lagar inte får skada en människa dödligt. Det finns universiella lagar och hamnar man i en sådan siutation finns alltid goda krafter som är med och förhindrar,lugnar och övervakar. Vanliga andar brukar inte ha kraft att kunna focusera så mycket energi att de kan skada rent fysikt mer än en putt,en knuff,en dunk eller klösning.(Men då är anden verkligen uppretad eller arg eller känner sig ifrågasatt eller "inmålad i ett hörn".) Andra väsen tex naturväsen brukar inte skada genom beröring utan arbetar mer genom att tex "grenen från trädet hamnade just i ditt huvud".Som i sin tur kan uppfattas som otur. Andra mörkerväsen har kraften att skada fysiskt men blir som sagt hindrade direkt genom univerisella lagar som vi inte förstår hur de fungerar. Skulle man mot all förmodan ändå hinna drabbas genom att de helt enkelt skiter i dessa lagar, så finns hjälpen just runt hörnet vare sig man ber om den eller inte och den kommer snabbt. De flesta som jobbar med utdrivning och hemsökta hus ger sig inte in i detta utan att ha bett om ogenomträngligt skydd för att slippa sådana här fysiska upplevelser. Genom att alltid vara grundlig och noggrann med att be om skydd slipper de flesta någonsin behöva uppleva liknande. Andra får konstant skydd genom sina guider och andra ljusväsen och utsätts aldrig för dessa fysiska fenomen. Råkar man ut för liknande, har man antagligen varit oförsiktig på ett eller annat sätt,inte bett om skydd eller utmanat något man inte borde utmanat eller ifrågasatt något man inte klarat av att hantera. Liknande sker inte utan anledning, så därför känner jag ändå att det inte är ngt som allmänheten som har besök av närvaro eller andar ska tänka på för mycket eller gå och oroa sig över. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *