Kan inte förstå 2 =)

Hej Jag frågade dig om du kunde berätta lite om mig detta svarade du: Hur du ser ut har jag lite svårt att se men du är en pigg tjej som har ganska många kill- och tjejkompisar. Du skrattar mycket och ofta men du kan bli ledsen när du ser en sorglig film. Du har tankar på en speciell kille och jag tror han går i din klass eller i en parallellklass. Du är en frisk fläkt som far omkring på olika möten med kompisar men ibland vill du vara själv och ha egentid. Det läskiga är att exakt allt är sant som du säger. Killen du nämner är faktiskt mitt ex han gick i min parallell klass. (vi tog studenten i sommras) Han var speciell för han var min första kärlek. Men nu känner jag bara hat över honom. Kan inte fatta att du kunde säga detta om mig :O Kramar Josefine =)

Hej Josefine! Jag får in bilder det är det enda sättet jag kan förklara det! Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *