Kan jag ta kontakt med min katt och säja farväl?

Hej!! Min katt dog (avlivades av min granne) för några år sedan och jag har väldigt svårt att släppa taget om honom… jag tror att det till stor del beror på att jag var väldigt fäst vid honom (eftersom han var min första katt å ja hade honom sen födseln… men också för att jag aldrig sa hej då… grannen avlivade honom när jag var på semester med min familj… Min fråga är: finns det nåt sätt för mej att kontakta honom och ta farväl av honom??

Hej! Det som hände din katt är tråkigt och jag förstår att du var fäst vid honom då han betydde mycket för dig och gav dig ett inre lugn du behövde. Men katter har en förunderlig känsla för saker och ting,skeenden som kommer hända.Om du tänker efter riktigt noga så fanns där en stund då katten faktiskt tog farväl av Dig.Den visste redan på ngt sätt vad som skulle ske innan ni åkte iväg.Bara det att du uppfattade aldrig det så. Din katt är där den ska vara och har det bra på katters vis.Du kan inte söka kontakt men däremot kan katten söka upp dig när du minst förväntar dig det.Du kan höra jamande i "luften",eller hur någon stryker sig mot ditt ben när du sover. I ditt fall vet katten att den var/fortfarande är älskad och det bästa du kan göra är att släppa daget om den och spara dina fina minnen. Spara ett foto ,en gammal leksak el ngt som tillhörde katten och sänd ljus och kärlek och tacksamhet för den tid ni hade tillsammans.Du har redan sagt farväl i tanken och det vet han redan. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *