Känslan av att kvävas

Hejsan! Jag har träffat ett medium tidigare, som berättade att en släkting till mig och en man från tidigare århundranden, varit med mig en tid. En kväll kände jag en stark närvaro av ngn, även övriga familjemedlemmar som annars inte känner något gjorde. Vet inte om det kunde vara en närvaro från ngn av dem. Känslan var så stark och obehaglig att ja valde att gå "ifrån" den och platsen. Vilket slutade med att jag fick känslan av att bli stoppad, liksom kvävd av något och fick nacken nertryckt. Hur jag än försökte ta luft kändes det omöjligt, vad kan detta varit? Och vem? Varför hände det så?

Hej! Jag skulle gärna vilja veta var du upplevde denna känsla då jag får in att det är "bonde och piga". Hör av dig igen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *