känslig och ledsen

Hej! ärlite ledsen just nu, kan ni på spökwebben hjälpa mig här och se om andevärlden vill säga nåt till mig här. jo det är nämligen så här. jag har levt med min sambo i 9 år nu, har sen i vintras stöttat min sambos brors fd tjej efter att hon gjort slut med honom. De har inte varit så snälla mot henne, så jag har tyckt så synd om min sambos brors fd tjej. nu är det så att när jag stöttat henne, har det blivit lite förälskelse till henne, som jag talat om. men nu ska jag och min sambo få barn om en månad. kännner mig så skyldig och taskig, fast det kanske är normalt. kan du känna in om andevärlden vill säga nåt till mig här om detfinns nån mening med det här. vill veta det så jag mer kan slappna av. /kram Daniel

Hej Daniel! Det är inte jag som svarat dig innan men jag gör ett försök! Det du kan göra är att rannsaka dig själv, känna efter vem du känner kärlek till. Meningen med detta är att du ska välja en väg som känns rätt för dig och som du klarar av. Du måste känna vad du känner och göra det för din egen skull och inte för någon annans. Detta var inte det svar du väntade dig men jag kan inte ta beslut för dig jag kan bara försöka finnas här för dig. Du får gärna maila mig om du vill bolla och ha någon att prata med. Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *