Knut på halskedja – Fråga besvarad 2015-08-22

Har upprepade knutar på en halskedja som jag använder nästan dagligen någon särskild betydelse?
Tack

 

Fråga besvarad 2015-08-22

Hej!
Ja. Jag kan faktiskt  uppfatta att detta har ett symboliskt värde för dig och  att detta är ett sätt att kommunicera  för  de “andliga medhjälpare” som du har runt dig på det andliga energi planet. 
Varje knut representerar ett slags hinder, eller en ny utmaning som du kan möta i din vardag.

Och dessa “hinder” eller saker du behöver lösa i din vardag och i ditt liv representeras av dessa små knutar på ditt halsband.

Man kan säja att detta är ett sätt för andevärlden att kommunicera med dig och göra dig uppmärksam på sambandet  mellan det som händer i ditt liv och i din vardag med dessa knutar på din halskedja.

Rent energimässigt så är knutarna en slags manifestation av de privata problem du kan ha i ditt liv och i din vardag. Det kan handla om vanliga vardagsbekymmer som till exempel att en vanlig förkylning är på väg , en skuld som behöver betalas och inte får glömmas bort,  en tvätt som måste tvättas, en garderob som behöver städas, en bil som behöver tankas eller lämnas in för kontroll, ett telefonsamtal som du inte får glömma, ett läkarbesök som du bokat in… med andra ord… knutarna kan symbolisera det “vardagliga” men … det är ändå mycket viktiga saker för dig då det handlar om ditt liv och din vardag och att allt ska flyta på och fungera för dig och din familj för att du ska må bra. 
Jag har hört andra berätta om detta fenomen och det är en form av energi fenomen.
Jag tänker inte komplicera det mer … då detta fenomen  redan är mystiskt som det är…  så jag säjer såhär… detta är positivt och inget du ska känna obehag inför.

I stället så har de medhjälpare du har runt dig från andevärlden gett dig en möjlighet att själv kunna ta kontroll över ditt liv och din vardag på detta intressanta sätt.
Du kan ta kontrollen och gör det redan genom att gör såhär :

 Varje gång du får en ny knut på din halskedja så tar du dig den tid du behöver för att lösa upp knuten med dina fingrar så den försvinner.

När du gjort det så har du med din energi “satt tonen för resten av dagen och veckan” och gjort din del av manifesteringen ( = ta kontroll och med din egen energi skapa från din tanke hur DU vill att din vardag ska se ut.)

Undan röja problem  som kan komma i din väg. Du har med din egen energi tagit kontrollen över din vardag.
Låt inga knutar sitta kvar på halskedjan.

Detta kanske låter helt galet för dig men …  då ber jag dig att tänka tillbaka på sammanhanget knutar i halskedjan och hur den veckan har varit… och vad har varit skillnanden om du inte  tagit bort knutarna från kedjan… och när du HAR tagit bort knutarna… 
Fundera på det… och du kommer att se ett mönster som vi verkligen  kan kalla “Intressant fenomen” 🙂 eller… jag skulle nog vilja kalla detta mer manifestering och synkronisering av energi.

Hoppas detta svar ger dig lite nya tankar kring det fenomen du upplever!

☆ ¸.•°* ˜★ EeWeeM ☆ ¸.•°* ˜★
Copyright EeWeeM Paranormal Andlig Rådgivare Spökwebben & Spökwebben c/o admin


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *