kompl. till frågan om guide

Hej! Jag ställde en fråga om vem som är min andliga guide och du ville veta lite mer om mej. Jag är 37 år, inga barn, har fobier mot ormar, att flyga och för clowner. Har PÅ och migrän. Bor med min sambo och våra två hundar, har min mamma och mina syskon i småland, själv har jag flyttat därifrån upp till Norrland för ca två år sedan. Hoppas denna informationen räcker? mvh//Tirsa

Hej Tirsa! Du har levt ett strängt liv som nunna och det är det liv som kommer fram mest. Du ville ha barn och familj och att vara nunna var inte ditt val men jag tror du hamnade i klostret efter en sorglig kärlekshistoria. Du har en nunna vid din sida och hon är från denna tid. Ni stod varandra nära och hon gick bort ganska ung men du blev gammal och glömde henne aldrig. Känns som ett löfte ni gav varandra- att se efter varandra efter döden.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *