Konstig dröm – Fråga besvarad 2015-06-03

Hej!

Jag har en fråga.
För ett tag sen sov jag i mitt rum hos min pappa och då hände en ganska läskig sak. Jag gick och la mig ganska sent(ca kl 2) efter att ha suttit vid datorn, somnar fort och känner inget konstigt/obehagligt.

Sen drömde(?) jag bland det läskigaste jag någonsin drömt. Jag känner liksom hur nån drar mig ur sängen, längs golvet, mot en vägg och sen tar strypgrepp på mig. Jag öppnade inte ögonen för jag vågade inte se vad det var.

Sen hände inget mer och nästa gång jag vaknar(eller drömmer att jag vaknar?) så ligger jag på rygg i sängen igen, men kan knappt andas, dock har jag ingen aning om hur jag kom dit.

När jag vaknar på morgonen är jag liksom öm runt halsen och allt kändes så verkligt.

Så jag undrar; var det bara en dröm eller hände det på riktigt?

 

Fråga besvarad 2015-06-03

 

Hej!

Jag tror nog att du själv vet svaret på denna fråga. Men jag ska besvara detta för att bekräfta det du redan vet inom dig.
Jag kan säja såhär… OM detta hade hänt dig på riktigt så hade jag känt en helt annan energi från dig och jag hade känt svåra “ärr ” i din aura och i ditt energifält.
Jag hade känt av “själsliga sår”  från dig och din energi , på samma sätt som jag hade känt av en själslig skada från en person som har upplevt något riktigt traumatiskt i det verkliga livet som till exempel ett övergrepp av något slag.
Det du beskriver är ju en form av övergrepp men skillnaden är : “Tack och Lov ” att det bara var en mardröm.
Jag kan inte förklara varför du haft denna typ av mardröm men jag kan faktiskt inte förknippa det med något övernaturligt på något sätt.

Och det är ju jättebra!!!

Så du kan andas ut och fortsätta sova tryggt hemma hos din pappa och du  kan kanske tänka lite mer på vad du har lyssnat på för musik just innan du ska sova eller vad du har sett på för filmer och tv då allt sådant kan påverka innehållet av våra drömmar.

OM du till exempel sover med din mobil nära ditt huvud så kanske du istället ska lägga ner din mobil eller surfplattan  på golvet och inte ha din mobil så nära  ditt huvud när du sover på natten och…

varför inte stänga av wifi och det trådlösa  internet helt och hållet  under natten,

så får ni alla en bättre sömn.


Sköt om dig!

 

☆ ¸.•°* ˜★ EeWeeM ☆ ¸.•°* ˜★
Copyright EeWeeM Paranormal Andlig Rådgivare Spökwebben & Spökwebben c/o Admin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *