Konstiga saker.

Hej! Jag är en tjej som är 15 år, och jag har "växt upp" med övernaturliga saker, och är starkt troende. I mina föräldrars gamla hus var det konstiga saker. Bl.a steg i trappen, batteridrivna saker gick igång, fönster öppnades och både jag och min äldre kusin såg "gubben i trappen". Nu, i mammas nya hus, har det också börjat hända en del. När vi började renovera mitt rum fick jag sova på nedervåningen, och jag kände tydligt att det var någon slags energi, och jag lyckades dessutom få med det på kort. Där ser man tydligt konturen av en människa. Skåpdörrar slås igen, stolar dras ut, och varje gång vi kollar på det okända går våran taklampa sönder. Jag har dessutom vid 2 tillfällen sett en man stå vid min säng och peka, en annan gång vaknade jag av något ljud, och kunde inte somna om, så jag gick ut till vardagsrummet, då lös det upp ett stort ljust sken, och där i såg jag ännu en man. En annan gång spelade pianot av sig självt, och det är ofta jag känner att något är där. Så min fråga är : Vilka människor har det varit som har velat ha våran uppmärksamhet? Jag är extremt nyfiken!

Hej Elina! Ja det verkar onekligen som du är öppen och har fått uppleva och känna på en hel del övernaturliga fenomen. Det jag kan uppfatta när jag länkar till dig är, att du är väldigt "spontant öppen" och drar till dig nyfikna andar och energier som kan komma och gå och inte behöver höra till platsen eller huset du bor i. Jag kan uppfatta att det är en hel del "spring" och aktivitet runt dig men för mig blir det bara en enda röra att gå igenom alla dessa energier då de inte vill framträda utan bara "susar förbi som yra hönor",enkelt utryckt… Kan kort nämna att det du beskriver som "gubben i trappen" var en äldre man som bott i det huset du nämner dvs dina föräldrars gamla hus men jag får ingen ytterligare länk eller info om denne. Att ni upplever fenomen i det nya huset kan just bero på att ni renoverar. När man börjar renovera hus kan det "få igång" annars stillsamma andar som blir stressade över att saker omkring dem förändras och de protesterar genom olika fenomen. Jag kan tyvärr inte svara på vilka dessa du nämner är då de inte vill framträda.Mer än bekräfta att det finns närvaro. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *