Konstigt ljud? 2013-09-18

Hej!

Jag och några polare var på väg hem efter att cyklat en kväll . Vi skulle ta en genväg igenom ett litet skogsområde där jag gått 100 gånger innan . I slutet av skogen ligger en liten stuga (det är en scout stuga) när vi precis kommer till stugan hör vi allihopa ett skumt ljud från skogen som t.ex varulvar låter på film (Ggrrrh) det konstiga var att det lät så högt och inte som en katt eller hund. Vi blev vätt skrämda och cyklade som om vi var jagade av en tsunami . Jag skulle väldigt gärna vilja veta vad som låter sådär skumt som ett klassiskt monsterläte . Kanske var det någon/några som ville skrämmas men skulle vara tacksam för svar

Med vänlig hälsning, Simon

Fråga besvarad 2013-09-18
☆¸.•°* ˜★

Hej Simon!

Åh… jag önskade nästan jag kunde komma med något riktigt häftigt coolt svar om varulvar i skogen som släppts lös eller andra mystiska väsen som trängt in från andra dimensioner och spökar runt i skogen och ylar som varulvar eller något riktigt spännande om okända utomjordingar som har sin hemliga bas just där i den lilla stugan eller om troll och annat knytt som hade en dålig kväll och morrar som monster eller om osaliga andar som var på dåligt humör…men..nä…tyvärr Simon…

Jag känner faktiskt ingenting som har med något övernaturligt alls att göra så jag tror vi får spekulera i naturliga förklaringar i stället.

Tror du inte att det ändå kan ha varit ett djur där i skogen. Jag menar vi har ju rovdjur i Sverige. Nu vet jag inte vilken del av landet du bor i men det kan ha varit både varg,björn,järv eller lodjur och lodjur speciellt kan verkligen ha ett speciellt läte som kan låta riktigt skrämmande. Det kan ha varit ett vanligt svenskt lodjur som satt i något träd någonstans i närheten och kanske drabbade samman med något annat djur. Kolla om det inte kan vara så att ni har vanliga svenska rovdjur i de takterna du bor.Jag röstar för att det var ett vanligt rovdjur!

Det är det enda jag kan komma på då jag faktiskt inte känner något alls. Men jag förstår dig…man kan sannerligen skrämma upp sig själv ordentligt och speciellt om man hör ett djur ljud man inte är van vid och är det dessutom  lite halv mörkt ute  så  är det lätt  att  fantasin börjar att  snurra ännu värre och är man  också kompisar i en grupp så kan man sannerligen elda upp varandra till hysteri.

Men Simon jag känner att du nog kan andas ut och nästa gång så  kan du istället ju spana och se om du ser något spännande djur och varför inte ta med en kamera! Du kanske har tur och får dig ett bra foto på djuret! 😉

☆¸.•°* ˜★ EeWeeM

Ett svar på ”Konstigt ljud? 2013-09-18

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *